Cutremur in Romania – Maria Gheorghiu

g3oflo
By g3oflo octombrie 30, 2016 20:30
loading...

cutremurCutremur in Romania – Maria Gheorghiu

Maria Gheorghiu, celebra clarvăzătoarea din Iași, care a anticipat tragedia din Colectiv, dar și valul incredibil de cutremure din Italia, susține că în curând țara noastră va fi lovită de un alt cutremur.
În urmă cu câteva zile, Maria Gheorghiu a avut o viziune fantastică prin care o voce i-a spus că un cutremur major se va produce în Țara noastră.
Interesant este faptul că doar partea de sud a țării va fi zguduită de acest potențial cutremur, motiv pentru care putem spune că nu va fi unul de intensitate majoră.

Prezicătoarea nu poate spune când se va produce acest cutremur și nici dacă epicentrul va fi în Vrancea sau nu, dar cu toate acestea ne liniștește pentru că România este o țară protejată cu un viitor strălucitor din punct de vedere spiritual.

Iată profeția publicată pe blogul său:

29 Octombrie 2016,ora 7,30 dimineata !
Dragii mei,

Ce fel de om de incredere as mai fi,daca nu as spune si când mi se confirmă numele unei Țări,in care urmeaza a se produce un Cutremur.

Da ,prieteni prieteni dragi ! Astazi am primit o veste mai puțin placuta.Va fi un Cutremur in România, dar nu stiu ce intensitate va avea acest Cutremur si nici ziua.

Faptul că ,nu cu prea mult timp in urma, mi s-a spus de sus ca sa nu-mi fie teama de Cutremurul din România,deoarece acesta nu se va produce încă,eu tot mai nadajduiesc că, acest CUTREMUR care umeaza a se produce in România nu va fi cel dezastruos, cel puternic.

Eu cred ca va fi un Cutremur mai intens in România,dar nu asa cum se vorbeste precum că, va fi catastrofal.Nu încă! Dar sa revin la CUTREMURUL anuntat de un glas, ce părea că vine din adânc, CUTREMUR în ROMÂNIA.

Astazi dimineață la 7,30 ,treaza fiind ,mai stateam puțin in pat asa ca sâmbata. Când ,mi se arată o incapere ingustă inspre sud,o incapere la masa careia statea pe un scaun o persoana, dar era cu spatele spre mine si in intuneric,sau semiintuneric as putea spune. Oricum nu se vedeaau obiectele din incapere.

Persoana de pe scaun, se inclina brusc spre masa ,după care ,revine la fel de brusc la starea initiala si corecta de a sta pe scaun.
A fost ca o smuncitură puternică si totul a revenit la normal.

Deoarece eu nu voiam sa mai scriu si despre acest episod vazut,mai intarziam a scrie in caietul de la căpătâi,auzeam mai multe glasuri care vorbea despre un Cutremur. Dintre aceste multe glasuri, unul singur iese in evidență si spune:

”Partea sudică a Țării!

ar eu doar asteptam si alte cuvinte,nu scriam in caiet.  Ma gandeam că ,vom mai auzi de un Cutremur pe undeva in Sudul unei Țări. Si pentru că nu voiam sa scriu in caiet,nu încă,glasul se supără, si -mi strigă ca din adânc:

 ” România ! Cutremurul !”

g3oflo
By g3oflo octombrie 30, 2016 20:30

Abonare stiri

loading...Save

Save