Cum tratam in mod naturist gingivita

g3oflo
By g3oflo martie 10, 2017 18:43
loading...

Story Highlights

  • Cum tratam in mod naturist gingivita

Related Articles

Cum tratam in mod naturist gingivita

Fitoterapeutii au dovedit ca echinacea, musetelul si iarba de smirna au actiune antiinflamatorie si antimicrobiana si pot fi eficiente in cazul gingivitei. Ele pot fi continute in apa de gura sau in pasta de dinti.
Galbenele. Infuzati 5 g de flori uscate intr-o cana cu apa clocotita timp de 5 minute. Strecurati, raciti si folositi ca gargara sau ca apa de gura de 3 ori pe zi.
Cimbru. Infuzati 2 g de planta uscata intr-o cana cu apa clocotita timp de 5 minute, apoi strecurati. Raciti si folositi ca apa de gura de 2-3 ori pe zi.
Echinacea. Extract lichid, echivalentul a 1 g de radacina uscata, de 3 ori pe zi in 15 ml de apa. Folositi-l ca apa de gura inainte de a-l inghiti. Folositi de 3 ori pe zi, timp de maximum o saptamana.
Rontaitul morcovilor si al bucatilor de telina va tine gingivita la distanta. Alimentele tari si fibroase curata si stimuleaza dintii si gingiile.
Faceti o pasta dintr-o lingurita de bicarbonat de sodiu si putina apa si aplicati-o cu degetele pe gingii. Apoi periati. Aceasta tehnica simpla are mai multe beneficii: curatati si lustruiti dintii si gingiile, neutralizati resturile bacteriene acide si dezodorizati gura.
g3oflo
By g3oflo martie 10, 2017 18:43

Abonare stiri

loading...







Save

Save