Copilul indigo, o noua rasa umana

g3oflo
By g3oflo octombrie 10, 2016 22:22
loading...

copii-indigoCopilul indigo, o noua rasa umana

Esti un Indigo? Denumirea de “copii indigo” este numele dat noului tip de fiinta umana nascuta in randul generatiilor recente. Acesti copii afiseaza trasaturi de personalitate uimitoare, in special intuitie si inteligenta care depasesc cu mult varsta lor biologica. Aceasta este o lista a caracteristicilor acestor copii, lista creata de Jan Yordy, profesor si consilier scolar, care a lucrat alaturi de parinti si de copiii acestora vreme de 25 de ani.

In timp ce veti citit urmatoarele zece caracteristici, observati daca in interiorul dumneavoastra rezoneaza ceva:

12. Acesti copii au daruri incredibile si un potential urias, dar acestea pot sa dispara atunci cand acestea nu sunt cultivate si acceptate.

11. Cand nevoile acestor copii nu sunt indeplinite, acest copii par egoisti si exigenti, desi aceasta nu este adevarata lor natura.

10. Acestia sunt ganditori independenti cu o vointa puternica, care prefera sa fie implicati in propria lor lume in loc sa respecte figurile autoritare precum parintii sau profesorii.

9. Detin un nivel de intelepciune ce depaseste cu mult varsta lor biologica.

8. Metodele traditionale de educatie si disciplina nu par a-si dovedi eficienta in cazul acestor copii. Daca incercati sa le impuneti ceva, cu siguranta rezultatul va fi o lupta pentru putere.

7. O fire extrem de energica, acesti copii au o frecventa vibrationala mult mai mare si de aceea pot fi afectati in mod serios de energiile negative din jurul lor.

6. Din punct de vedere emotional, majoritatea acestor copii au o fire reactiva si pot avea probleme de anxietate, depresie sau furie in cazul in care nu se echilibreaza din punct de vedere energetic.

5. Se folosesc foarte mult de gandirea creativa, de partea dreapta a creierului si le este destul de dificil sa invete in modul trational de a o face.

4. Adesea Indigo sunt diagnosticati cu ADD sau ADHD, deoarece acestia par a fi foarte impulsivi in comportament (creierulul lor proceseaza informatii mult mai rapid). Pentru a se putea concentra mai bine au nevoie de miscare.

3. Indigo sunt extrem de intuitivi si exista posibilitatea sa auda sau sa vada lucruri care pentru ceilalti oameni par inexplicabile.

2. Indigo au mai multe probleme de sanatate legate de sensibilitatea fata de alimente si fata de mediul inconjurator, dat fiind faptul ca organismul acestora este cu mult diferit, intr-un mod pozitiv, de cel al celorlalti oameni.

1. Acesti copii, de cele mai multe ori prezinta urmatoarele trasaturi de comportament: sunt extrem de empatici, au abilitati telepatice, abilitati precognitive, telekinetice, abilitatea de a vedea spirite sau abilitatea de a vedea imagini dintr-un viitor indepartat.

g3oflo
By g3oflo octombrie 10, 2016 22:22

Abonare stiri

loading...Save

Save