Concurs Mastercard si OLX 8 februarie – 31 martie 2016

g3oflo
By g3oflo februarie 8, 2016 23:41
loading...

Story Highlights

  • Concurs Mastercard si OLX 8 februarie - 31 martie 2016

Related Articles

concurs olx mastercard

Concursul OLX si Mastercard se desfasora in perioada 08 Februarie – 31 Martie 2016
Concursul se adreseaza persoanelor fizice cu domiciliul/rezidenta in Romania cu varsta de minim 18 ani
Mecanismul de desfasurare
In perioada 08 Februarie – 31 Martie 2016 fa-ti cumparaturile pe OLX si plateste cu cardul Mastercard sau Maestro si esti inscris pentru tragerea la sorti unde poti castiga o Vacanta in doi la Barcelona sau unul din cele 8 teltevizoare Smart Tv Led LG.

Dezvoltat pe mai multe paliere, parteneriatul va debuta cu o campanie online, prin care orice utilizator care plătește pe OLX.ro cu cardul său MasterCard sau Maestro, poate câștiga o vacanță de o săptămână în doi la Barcelona sau unul dintre cele 8 Smart TV-uri puse la bătaie de cele două companii, câte unul în fiecare săptămână dintre cele opt ale promoției.

Campania se va desfășura în perioada 8 februarie – 31 martie 2016.

“Ne dorim ca prin acest parteneriat să oferim utilizatorilor noștri un motiv în plus pentru realizarea plăților online prin cardul lor MasterCard sau Maestro. Orice utilizator OLX.ro care face plăți cu cardul MasterCard sau Maestro are comision 0 și poate plăti de oriunde s-ar afla, inclusiv din aplicația de mobil OLX.ro.“, declară Albert Șimșensohn, Director Comercial OLX.ro.

“Prin parteneriatul cu OLX.ro deschidem o nouă verticală strategică în dezvoltarea plăților online. OLX.ro este un partener valoros, nu doar prin brand-ul său foarte cunoscut, ci și prin varietatea de clienți care vând și cumpără de pe site-ul OLX.ro sau din aplicația mobilă. În plus, experiența de utilizare este una pozitivă, fiind optimizată continuu. Plata cu cardul este extensia naturală a acestei experiențe, iar prin această primă acțiune comună ne propunem să o aducem mai aproape de clienții OLX.ro.” a afirmat Gabriel Ghiță, Head of New Business Central & Eastern Europe, MasterCard.

Tragerile la sorți pentru stabilirea câștigătorilor premiilor săptămânale vor avea loc în data de 3 martie, respectiv 12 aprilie, în timp ce câștigătorul premiului cel mare va fi desemnat pe 12 aprilie.

g3oflo
By g3oflo februarie 8, 2016 23:41

Abonare stiri

loading...Save

Save