Combina peste si lamaie ca sa scapi de kilograme

g3oflo
By g3oflo septembrie 24, 2016 22:03
loading...

Story Highlights

  • Combina peste si lamaie ca sa scapi de kilograme

Related Articles

peste-lamaie

Combina peste si lamaie ca sa scapi de kilograme

Poţi să scapi de 15 kilograme în doar 30 de zile urmând regimul de slăbire care are la bază peştele şi lămâia. Descoperă ce presupune această dietă şi care sunt paşii pe care trebuie să-i respecţi!

Somon şi apă cu lămâie, la micul dejun

Bea un pahar de apă cu lămâie imediat ce te-ai trezit, pe stomacul gol. După 30 de minute,  mănâncă o felie de pâine integrală cu o lingură de brânză de vaci şi bucăţi de somon deasupra. Poţi pune şi o jumătate de roşie sau 100 de grame de castravete.

Dacă obişnuişti să bei cafea şi nu poţi renunţa la acest obicei, aşteaptă 30 de minute după ce ai mâncat până să o consumi. Nu o îndulci!

Ce alegi pentru gustare

Pentru acest moment al zilei, este ideal un iaurt degresat şi o lingură de fulgi de ovăz.. Adaugă și o felie de lămâie.

Dacă nu-ţi este foame, renunţă la fulgii de ovăz.

Ce poți mânca la masa de prânz

200 de grame de peşte (preparat pe grătar sau la cuptor, iar deasupra lui se pun feliuţe de lămâie), alături de o garnitură de broccoli şi conopidă (acestea trebuie fierte. Nu li se adaugă condiment; nici măcar sare sau piper. Poți mânca şi o salată de legume cu multă lămâie.

Este indicat ca prânzul să nu fie luat mai târziu de ora 13:30.

Măr şi lămâie, la a doua gustare

A doua gustare trebuie să fie luată la orele 16:00. Încearcă să respecţi pe cât posibil acest aspect. Alege un măr şi un sfert de lămâie.

Nu lua cina după ora 19.00

O salată de legume cu ton este ideală pentru această perioadă a zilei. Este indicat să bei şi un pahar de apă cu lămâie. Nu mânca mai târziu de ora 19.00, ideal ar fi la ora 18.30.

g3oflo
By g3oflo septembrie 24, 2016 22:03

Abonare stiri

loading...Save

Save