Combina mierea cu apa pentru a preveni cancerul

g3oflo
By g3oflo ianuarie 29, 2016 16:03
loading...

Combina mierea cu apa pentru a preveni cancerul

apa_cu_miereMierea detine numeroase proprietati vindecatoare (previne cancerul si bolile de inima, reduce simptomele ulcerului, are proprietati antibacteriene etc.), dar haide sa vedem ce se intampla atunci cand combini mierea cu apa.
Dizolva o lingurita de miere in putina apa. Foloseste o lingurita de lemn la amestecarea mierii. Vei obtine un lichid cu o consistenta aproape identica cu cea a plasmei din sange. La dizolvarea mierii in apa se formeaza un aglomerat de molecule foarte benefic pentru organism, si care creste gradul de absorbtie a mierii in sange.
Echilibreaza digestia si activeaza intestinele, intareste sistemul imunitar, elimina cheagurile din sange, vindeca bronsita si curata plamanii de mucus.
Apa cu miere omoara toate tipurile de paraziti din tractul digestiv, previne hemoragiile digestive si curata organismul de toxine. Consumul de apa cu miere poate determina temporar o crestere a circumferintei taliei. Nu te ingrijora, insa, acest fenomen se datoreaza faptului ca materiile fecale se inmoaie si se umfla, semn ca sunt pe cale sa fie eliminate din organism. Dupa eliminarea surplusului de materii fecale, celulele corpului incep sa se curete, ceea ce se reflecta in mod direct asupra rezistentei la factorii infectiosi de orice fel.
g3oflo
By g3oflo ianuarie 29, 2016 16:03

Abonare stiri

loading...Save

Save