Coca Cola ne reduce nivelul de inteligenta

g3oflo
By g3oflo august 8, 2016 05:08
loading...

Story Highlights

  • Coca Cola ne reduce nivelul de inteligenta

Related Articles

coca_cola_cancerCoca Cola ne reduce nivelul de inteligenta

 Cel mai nociv suc este Coca Cola multi bucuresteni beau acest suc chimic care reduce nivelul de inteligenta si ne prosteste, bucurestenii nu vad dar acest suc contine Aspartamul care poate genera moarte subita

Coca Cola are urmatoarea compozitie chimică (la vedere): apa (inofensiva), zahăr (poate provoca diabet, caria dentara, obezitatea osteoporoza, scaderea imunitatii, cancerul, in special cel de colon. Incidenta cancerului de colon (intestin gros) este de pana la 5 ori mai mare la consumatorii de zahar decat la persoanele care consuma foarte rar sau deloc zahar. Alte boli cauzate de consumul de zahar sunt: alergiile, scleroza, cardiopatiile, gastrita, colita de fermentatie, tulburarile de ciclu menstrual la femei, reumatismul, anemia, astenia, sinuzită, rinită. La copii consumul frecvent de zahar duce la intarzieri de crestere, rahistism, fragilitate osoasa, pubertatea prematura, probleme de comportament (scaderea vointei, predispune la violenta, scade capacitatea de concentrare etc., E290 – Dioxid de carbon (tulburari gastrointestinale); colorant caramel E 150 d (din categoria “e-uri suspecte” as putea spune “e-uri secrete” la toxicologia carora “inca se lucreaza”, acid fosforic (pietre la rinichi, decalcifieri osoase); arome naturale (parca ii vad pe baieti cu siringa extragand aromele din fructe), cafeina (în exces provoaca afecţiuni ale inimii si ale sistemului nervos), Sodium benzoate (E211) ? (a dispărut de pe etihetă oare şi din conţinut? cancerigen). Coca Cola Light este deasemenea toxică datorită aspartamului şi a altor substanţe.
Personal, am cunoscut familii care le-au dat copiilor Coca-Cola de la doi ani şi la şapte ani erau bolnavi de diabet şi alergici. Consider că a venit timpul ca Guvernul României să intervină legal în această chestiune de interes public. Până la interzicerea comercializării acestei băuturi nesănătoase pe piaţa românească propun ca băutura  să se eticheteze, ca şi ţigările cu un avertisment în care să se explice clar că este periculoasă pentru sănătoatea oamenilor. Consumatorii de Coca-Cola trebuie avertizaţi, ca şi fumătorii, că consumul acestei băuturi e toxic, provoacă diabet, cancer, ulcer şi alte boli letale pentru organismul uman. De asemenea, Ministerul Sănătăţii să interzică comercializarea băuturii către minori. Copiii şi tinerii sub 18 ani să nu poată cumpăra Coca-Cola. Ca şi ţigările să se vândă sucul numai adulţilor. Aceste măsuri ar fi o primă etapă în interzicerea băuturii Coca-Cola în România, după modelul ţărilor baltice sau India.

S-a observat că aspartamul agravează manifestările sau chiar provoacă simptome asemănătoare bolilor următoare: fibromialgie, artrită, scleroză în plăci, boala Parkinson, lupus, diabet şi complicaţii ale diabetului, epilepsie, boala Alzheimer, limfom, malformaţii congenitale, sindromul oboselii cronice.

Acidul aspartic se acumulează în ţesutul cerebral, iar când atinge niveluri crescute poate determina crize de angoasă, de hiperactivitate şi obsesii. Acidul aspartic afectează de asemenea şi aparatul reproducător şi chiar fetusul, având capacitatea de a traversa placenta.
 Esterul de metil, imediat după ce aspartamul este ingerat, se transformă în metanol, una din cele mai toxice substanţe pentru organism. Se cunoaşte nocivitatea metanolului mai ales pentru vedere. La cei care au consumat/consumă în mod frecvent aspartam s-a observat: vedere înceţoşată, voalată sau obscură, vedere dublă, îngustarea câmpului vizual, afectarea retinei şi chiar pierderea vederii. De asemenea, metanolul, ajuns în ficat, este convertit în aldehidă formică – o substanţă puternic neurotoxică şi cancerigenă, cunoscută ca putând provoca malformaţii congenitale, migrene, vertij, zgomote în urechi, greaţă, stări de rău, tulburări gastro-intestinale, slăbiciune, frisoane, goluri de memorie, dureri fulgurante în extremităţi, tulburări de comportament, nevrite, putere de concentrare scăzută şi împiedicarea ADN-ul de a se multiplica. Molecula de formaldehidă (aldehidă formică) este puternic reactivă şi se leagă în celule de proteine şi de acizii nucleici, formând legături puternice care sunt dificil de „tăiat” prin căile metabolice uzuale. Formaldehida  se transformă la rândul ei în acid formic care se concentrează în creier, rinichi şi alte organe, fiind un produs foarte toxic pentru celule.
g3oflo
By g3oflo august 8, 2016 05:08

Abonare stiri

loading...Save

Save