Cimitirul Diavolului din Rusia

g3oflo
By g3oflo aprilie 4, 2016 20:16
loading...

Story Highlights

  • Cimitirul Diavolului din Rusia

Related Articles

cimitirul-diavoluluiCimitirul Diavolului din Rusia

În Kova din regiunea Krasnoyarsk din Rusia se află o poiană ovală unde se petrec fenomene inexplicabile. Localnicii au numit-o Cimitirul Diavolului și îi avertizează pe curioşi să ocolească cu orice preț acest loc straniu.

Această zonă face parte din locurile interzise de pe Terra. De-a lungul anilor, s-a raportat că orice animal care are curajul să pătrundă în Cimitirul Diavolului moare. Mai mult de atât, oamenii care se află în apropierea locului misterios susțin că au niște stări ciudate, dureri de cap și chiar greață.

În anul 1920, un grup de localnici, a observat că în mijlocul poienii se află o gaură. Au aruncat o piatră legată de o sfoară, dar după ce piatra a coborât câteva sute de metri și nu au dat de fundul gropii, au renunțat. S-a mai observat faptul că, în apropierea acestei găurii, cadavrele păsărilor aveau culoarea roșie.

Mai multe grupuri de specialiști s-au deplasat în poiana blestemată pentru a realiza anumite studii și cel mai probabil pentru a desluși misterul. Niciunul din aceste grupuri nu a mai reușit să se întoarcă și nici măcar cadavrele nu au fost descoperite. S-a spus că pur și simplu s-au evaporat de parcă nici nu au existat.

Unul dintre cele mai cunoscute cazuri este cel al unui grup de turiști care au dispărut. În anul 1981, un grup de ufologi a avut succes. Unul dintre participanți spune că în drum spre acea pajişte, au început să se întâmple lucruri nefirești. Acul busolei s-a blocat și arăta numai nordul. Spre seară au început să simtă furnicături în corp, dureri de cap și de dinți. Mai mult, echipamentul pe care-l aveau asupra lor s-a defectat.

Localnicii sunt obișnuiți cu baloanele de foc care zboară deasupra zonei. Din păcate, localnicii au probleme mari de sănătate. Corpul lor se umflă, iar tensiunea urcă și scade în salturi. În nordul Uralului se află Muntele Mort. Se numește așa pentru că se pare că are legătură cu Cimitirul Diavolului.

De-a lungul timpului, specialiștii ruși au încercat să rezolve misterul. Inițial s-a spus că în subsolul zonei arde un foc mocnit care emană monoxid de carbon. Această teorie nu a fost niciodată dovedită.

Un alt fapt interesant, relatat de localnici, este că noaptea se pot observa baloane de foc care survolează Cimitirul Diavolului. Nimeni nu poate spune de unde provin și ce reprezintă.

Zona atrage fulgere globulare, în subteran există niște tuneluri care au dimensiuni mari, de 12 metri, iar izvoarele au apă otrăvită.

O legendă locală susține că acele tuneluri duc într-un oraș subteran, care este locuit de o specie extraterestră. Cu toate acestea, nimeni nu a văzut niciodată în zonă farfurii zburătoare și nici ființe neobișnuite. Cimitirul Diavolului, însă, rămâne un loc ciudat, unde fenomenele inexplicabile se petrec la ordinea zilei.

g3oflo
By g3oflo aprilie 4, 2016 20:16

Abonare stiri

loading...Save

Save