Celebrul interlop a ales mantuirea sufletului

g3oflo
By g3oflo noiembrie 28, 2016 18:59
loading...

sile-camataru-in-aceste-poze-condamnat-la-279-de-ani-de-inchisoare-celebrul-interlop-a-ales-mantuirea-sufletului

Celebrul interlop a ales mantuirea sufletului

Sile Cămătaru a decis să ia calea pioşeniei după numeroasele probleme pe care le-a avut cu justiţia. Condamnat de mai multe ori, Sile Cămătaru se află în prezent în libertate după ce instanţa a decis la sfârşitul lunii mai să înlocuiască măsura arestului preventiv cu arestul la domiciliu în cazul lui şi al fratelui său, Nuţu Cămătaru, în dosarul bătăii cu Clanul Sportivilor.

Sile Cămătaru pare să îşi dorească să înceapă o nouă viaţă după atâtea probleme pe care le-a avut cu justiţia.

De-a lungul timpului, condamnările lui Sile au însumat 279 de ani de închisoare, iar ultimele imagini îl înfăţişează pe fratele lui Nuţu Cămătaru ca un om hotărât să nu mai comită infracţiuni. Îmbrăcat de ceremonie şi însoţit de preot şi de soţia sa, Sile Cămătaru „l-a primit pe Domnul Iisus CHRISTOS în viaţa sa şi a încheiat legământ (botez noutestamental) cu Domnul”, aşa cum a descris evenimentul pe Facebook o persoană care a difuzat imaginile.

Încă din perioada regimului Ceauşescu Sile Cămătaru a comis infracţiuni, până acum el având la „activ” spargeri de locuinţe, furturi, tâlhărie în formă continuată, lipsire de libertate, ultraj contra bunelor moravuri, şantaj, proxenetism, trafic de carne vie, răpire, constituire a unui grup de crimă organizată.

După ce a fost eliberat din arest, la sfârşitul lunii mai, Sile Cămătaru a mai avut un motiv de fericire: fiica acestuia, Nicoleta, s-a căsătorit cu un om de afaceri (detalii AICI).

Ultimul dosar în care a fost condamnat Sile Cămătaru este cel în care a fost implicat alături de fratele său, Nuţu Cămătaru, deschis în urma bătăii acestora cu membrii Clanului Sportivilor.

Nuţu Cămătaru a fost condamnat în februarie în acest dosar la 5 ani şi 5 luni de închisoare, în timp ce Sile a primit 7 ani după gratii. Conflictele dintre Cămătari şi Sportivi au avut loc chiar în sala de judecată, Sile Cămătaru scoţând la un moment dat un cuţit şi ameninţându-i pe Sportivi.

La sfârşitul lunii mai, instanţa i-a plasat în arest la domiciliu pe Sile Cămătaru şi Nuţu în dosarul bătăii cu Sportivii. Sile Cămătaru primise, la începutul lunii mai, arest la domiciliu într-un alt dosar, de proxenetism.

Save

g3oflo
By g3oflo noiembrie 28, 2016 18:59

Abonare stiri

loading...Save

Save