Cele mai mari mistere ale lumii

g3oflo
By g3oflo ianuarie 11, 2016 10:09
loading...

Cele mai mari mistere ale lumii

terraCercetătorii au descoperit în sedimentele terestre din anumite zone ale planetei diamante microscopice. Este o probă că un meteorit a provocat un cataclism, acum 13000 de ani. Schimbările climatice care s-au produs la Polul Nord sunt consecința acestei coliziuni care a dus la transformări majore pe planetă.

Diamantele microscopice au fost descoperite în America de Nord, în șase locații diferite. Diamantele microscopice au formă de sferă și s-au format la temperaturi extrem de mari. În urma acestui cataclism, civilizația numită Clovis a dispărut.

Această civilizație este considerată ca fiind una dintre cele mai vechi. Vestigii ale acesteia au fost descoperite pe întreg continentul nord american. Mai mulți arheologi au declarat că toată munca lor este mistificată. Autoritățile se arată dezinteresate de noile descoperiri realizate și preferă ca lucrurile să rămână neschimbate.

Există o adevărată conspirație în jurul descoperirilor efectuate. Se pare că nimeni nu mai este interesat de originile umanității sau noile teze avansate nu convin unor dirigenți ai lumii. Conform acestor specialiștii, primele civilizații au apărut cu 6000 î. Hr. Se pune întrebarea, cine a realizat construcțiile care au o vechime mai mare.

Cine sunt autorii construcției Sfinxului și a piramidelor egiptene? Aceeași atitudine au avut-o autoritățile și în fața descoperirii diamantelor microscopice. Această descoperire ar putea da răspunsul la o serie de întrebări.

Schimbarea climei, dispariția unor civilizații, a unor specii de animale. Omenirea nu mai este interesată de trecutul său. Ceea ce este important este viitorul. Există o adevărată conspirație în jurul marilor descoperiri care s-au realizat în ultimii ani. Descoperirile sunt discreditate, negate sau uitate.

Pentru construcția piramidelor din Egipt au fost necesare peste 2300000 de bucăți de piatră, unele având o greutate de peste 70 de tone. Cine a putut să realizeze aceste construcții gigantice și care au fost mijloacele?

Mai mult, sunt cercetători care susțin că piramidele au o vechime, nu de 9000 de ani, cum s-a susținut până acum, ci de 18000 de ani. Să nu uităm faptul că și în România mari descoperiri arheologice au fost date uitării. Intenționat, susțin unele voci.

Civilizația Cucuteni, cunoaștem puține lucruri despre ea, scheletele uriașilor descoperite în diverse locuri din România și lista poate continua. Analiza științifică a acestor descoperiri ar bulversa lumea științifică și ar răsturna vechile teorii.

Se pare că tot ceea ce am învățat despre apariția și dispariția unor civilizații, lucruri nelămurite până în prezent, au fost în mare parte teorii false. A renunța la vechile teorii este ca și cum ai renunța la virtuțile naționale.

Ce ar însemna ca autoritățile egiptene să recunoască faptul că piramidele nu au fost construite de strămoșii lor?

g3oflo
By g3oflo ianuarie 11, 2016 10:09

Abonare stiri

loading...Save

Save