Cel mai nou mall din Capitala – ParkLake

g3oflo
By g3oflo septembrie 2, 2016 18:04
loading...

parklakeCel mai nou mall din Capitala – ParkLake

ParkLake este cel mai nou mall din Capitală, care se s-a deschis pentru publicul larg pe 1 septembrie. Mall-ul include peste 220 de magazine, inclusiv 23 de restaurante şi un cinematograf multiplex, şi este rodul unei investiţii de 180 milioane euro.

În seara deschiderii noului mall, cei mai în vogă artiști, prezentatori TV, trendsetteri, precum și cei mai populari bloggeri de fashion și reprezentanți mass-media, au participat la un eveniment VIP surprinzător în primul magazin Forever 21 din București, amplasat în noul centru comercial ParkLake.

Cunoscuții cântăreți și actori Dorian Popa, Giulia Anghelescu și Nicole Cherry sau prezentatorii TV Andreea Esca, Eli Roman, Paula Rusu și Andrei Nourescu sunt doar o parte dintre vedetele care au participat la eveniment și au avut acces în cea mai nouă destinație de shopping din București.

Printre invitații speciali s-au numărat și actrița Laura Cosoi sau bloggerițele de fashion Fabulous Muses – Alina Tănasa și Diana Enciu.

„Suntem foarte entuziasmați să sărbătorim, alături de voi, deschiderea magazinului Forever 21 într-un oraș atât de frumos precum este orașul București. Forever 21 nu este doar un brand, ci reprezintă o nouă filosofie de fashion și shopping”, a declarat Alexandros Doukas, CEO Teren Management Europe, francizat exclusiv al brand-ului Forever 21 în Europa Centrală și de Est.

Dana Rogoz a fost gazda evenimentului și a împărtășit cu invitații entuziasmul său privind lansarea brand-ului și deschiderea magazinului în București, în timp ce DJ-ul a animat atmosfera cu muzică antrenantă. Mai mult, invitații au avut ocazia să se bucure de o prezentare de modă.

Deschiderea oficială a magazinului Forever 21 are loc sâmbătă, 3 septembrie, la ora 10:00 dimineața, sub forma unui eveniment de fashion, cu muzică și surprize pentru primii clienți.

g3oflo
By g3oflo septembrie 2, 2016 18:04

Abonare stiri

loading...Save

Save