Ce spune Radu Banciu despre Elena Udrea

g3oflo
By g3oflo octombrie 21, 2016 16:30
loading...

radu_banciuCe spune Radu Banciu despre Elena Udrea

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri următoarele lucruri despre modificarea Constituţiei: „În privinţa modificării Consituţiei nu este rândul meu să vorbesc despre asta. O să vorbesc pe urmă. Ce pot să spun este că eu provin dintr-o minoritate etnică şi dintr-una religioasă. Trebuie să revenim la toleranţă, cu bune şi cu rele. Nu toate grupurile etnice şi religioase sunt la fel. Este greşit să dăm ascultare şi să mergem pe calea fanatismului reliogios. Nu cred în ele şi nu le sprijin. Sunt adeptul deschiderii şi toleranţei către celălalt”

Declaratiile presedintelui au starnit reactii diverse, Gigi Becali spre exemplu i-a replicat dur: “Du-te la minoritatea ta! Cei ca tine oricum nu se mântuiesc!”

Pozitie a luat si “mult prea sfanta si cuvioasa” Elena Udrea, recent admisa la Teologie,fapt ce-i confera, nu-i asa, autoritate in domeniu:

“Sistemul securist instalat în România a lansat un atac de discreditare a Bisericii Ortodoxe Române. Practic se reia, cu mijloace perfide, de data aceasta, (manipulare prin instrumente democratice cum ar fi presa sau actiuni ale justitiei) procesul de distrugere a Bisericii petrecut in vremea lui Ceausescu si a Securitatii lui.”

Declaratia Elenei Udrea nu a ramas fara ecou, chiar si cel care pana mai ieri ii saruta “manuta calda si delicata”, Radu Banciu a comentat dur in emisiunea sa:

“Elena Udrea nu are niciun pic de maturitate politica. As spune chiar ca nu are niciun pic de discernamant

… Sa aduci in discutie securitatea cum face si Victor Ponta. Asta e generatia politicienilor de 40 de ani care ne pacalise la un moment dat pe noi ca va schimba Romania: Victor Ponta, Elena Udrea… Si unul si altul vorbesc despre securitate, despre nazism, despre abuzuri… Mai ales doamna Udrea pentru ca are problemele astea in justitie, are zeci de dosare penale si e toata ziua chemata si deranjata. Cum sa te conduca oamenii astia? Si totusi sa stiti ca ne-au condus.Cum sa te conduca? Or fi ei simpatici, or fi oameni exceptionali…dar nu pentru politica.”

g3oflo
By g3oflo octombrie 21, 2016 16:30

Abonare stiri

loading...Save

Save