Ce spun mainile tale despre personalitatea ta

g3oflo
By g3oflo ianuarie 16, 2016 11:33
loading...

Ce spun mainile tale despre personalitatea ta

palmeDincolo de zambetul pe care il afiseaza de multe ori persoanele atunci cand fac noi cunostinte sau cand interactioneaza, mainile pot trada o farama din personalitatea noastra. Iata ce spun despre tine forma si lungimea palmelor:

Palme in forma dreptunghiulara

Persoanele care au palmele cu forma dreptunghiulara au tendinta sa rezolve mult mai usor problemele. Acestea sunt intuitive si le place aventura, de asemenea. Acest tip de persoane sunt absolut necesare atunci cand lucrezi la un proiect ce tine de munca sau de scoala.

Palme patrate

Persoanele cu palme patrate au detina sa fie practice. Acestea sunt foarte vorbarete, trateaza problemele din punct de vedere logic si practic, iar atunci cand vine vorba de exteriorizarea sentimentelor, au ceva probleme la capitolul comunicare.

Palme cu degete lungi

Persoanele cu degetele lungi sunt mai curioase din fire, in vreme ce cele cu degetele scurte sunt, de regula, liderii ideali.

Palme scurte

Persoanele cu mainile mici sunt pragmatice si au tendinta sa gandeasca orice situatie din punct de vedere logic, pentru a obtine cele mai bune solutii la probleme.

Palme mari

Persoanele care au palmele mari sunt sensibile si perfectioniste. Aceste nu suporta ca lucrurile sa nu fie puse la locul lor. De asemenea, astfel de oameni au tendinta de a fi, contrar aparentelor, sensibile si sa empatizeze cu cei din jur.

g3oflo
By g3oflo ianuarie 16, 2016 11:33

Abonare stiri

loading...Save

Save