Ce plante lupta cu infectiile urinare

g3oflo
By g3oflo ianuarie 26, 2016 14:32
loading...

Ce plante lupta cu infectiile urinare

infectii urinarePlantele care luptă cu infecţiile urinare

Infecţiile urinare, care afectează în special femeile, pot fi tratate şi cu ajutorul plantelor. Descoperă care sunt cele mai indicate remedii din natură, care te ajută dacă ai astfel de suferinţe!

Merişorul

Frunzele de merişor sunt foarte utile în tratarea infecţiilor urinare. Conţin taninuri, substanţe cu puternice proprietăţi antibacteriene, care creează un mediu nefavorabil înmulţirii acestora.

Cel mai indicat este ceaiul, pe care îl prepari din  două linguriţe cu plantă mărunţită, peste care torni 200 ml de apă fierbinte.  Laşi să se răcească, apoi bei. Ceaiul este recomandat de două ori pe zi. Acest ceai chiar este cunoscut sub denumirea de doctorul rinichilor.

Morcovul

Util în combaterea infecţiilor urinare este şi morcovul. Acesta abundă în vitamine şi minerale, necesare organismului, pentru a grăbi vindecarea. Bea în fiecare zi două pahare cu suc proaspăt de morcov.

Muşeţelul

Plantă cu puternice proprietăţi antiinflamatoare şi antiseptice, muşeţelul te ajută să scapi de infecţiile urinare, mai ales că ajută la eliminarea bacteriilor care le provoacă. Bea o cană cu ceai de muşeţel, în fiecare zi, până la vindecare. De asemenea, poţi să faci şi băi locale cu infuzie de muşeţel.

Coada- şoricelului

Plantă medicinală cu acţiune antiinflamatoare, cicatrizantă şi antimicrobiană, coada-şoricelului este un bun remediu contra infecţiilor tractului urinar. De aceea, este un foarte bun remediu pentru infecţiile urinare. Poţi face băi calde cu infuzie din coada-şoricelului.

Ienupărul

Ienupărul este recomandat în tratatrea afecţiunilor tractului urinar. Prepari infuzia din două linguriţe de fructe la o cană de apă: laşi să se infuzeze cinci minute şi iei trei-patru linguri pe zi. Urmează tratamentul 10 zile.

g3oflo
By g3oflo ianuarie 26, 2016 14:32

Abonare stiri

loading...Save

Save