Ce alimente ne ingrasa parul

g3oflo
By g3oflo noiembrie 30, 2016 20:29
loading...

Story Highlights

  • Ce alimente ne ingrasa parul

Related Articles

prajeliCe alimente ne ingrasa parul

Persoanele cu parul gras ar trebui sa fie atente si la regimul alimentar, nu numai la samponul pe care il folosesc, pentru ca unele alimente tind sa faca parul sa devina gras.

 

„Felul in care arata parul si sanatatea lui sunt determinate, practic, de regimul alimentar„, afirma hair-stylistul Tierra Tubbs citat de bustle.com, care a publicat un Top 5 al alimentelor care pot face ca parul sa devina gras. Iata care sunt acestea:

 

O prima categorie este reprezentata de prajeli. „Excesul de ulei din alimentele prajite se infiltreaza in corp, piele si la radacina firelor de par. Acest proces stimuleaza producerea excesiva de sebum, iar parul devine mai gras”, spune Katsumi Kassai, alt coafor.

 

O a doua categorie este alcatuita din produsele lactate. Laptele integral, smantana si untul introduc in corp grasimi, ceea ce genereaza exces de sebum, care afecteaza tot parul, relateaza site-ul citat de Agerpres.

 

De asemenea, carnea grasa, care nu este buna pentru inima, face rau si parului, afirma Katsumi Kassai.

 

Si consumul de zahar poate face parul mai gras, intrucat are efect inflamator si afecteaza foliculii capilari.

 

O ultima categorie de alimente care ingrasa parul cuprinde painea, pastele fainoase si orezul, sustine specialistul mentionat.
g3oflo
By g3oflo noiembrie 30, 2016 20:29

Abonare stiri

loading...Save

Save