Catalin Morosanu pus la podea cu o lovitura de picior

g3oflo
By g3oflo august 24, 2016 18:05
loading...

Story Highlights

  • Catalin Morosanu pus la podea cu o lovitura de picior

Related Articles

catalin_morosanuCatalin Morosanu pus la podea cu o lovitura de picior

Aflat pe ultimii metri ai carierei, luptătorul K1 Cătălin Moroșanu – poreclit ”Moartea din Carpați” caută să strângă cât mai mulți bani.

Ieșeanul a luptat într-o gală disputată în Cecenia, iar simpla apariție în ring i-a adus, se pare, o sumă impresionantă: 30.000 de dolari.

Moroșanu s-a bătut cu Zabit Samedov, un azer extrem de puternic care l-a învins prin TKO pe Badr Hari, în urmă cu 3 ani. Acesta este neînvins de 12 meciuri, având nume mari în palmares, precum Manhoef, Leko, Poturak sau Slowinski.

Moroșanu, care a părut nepregătit fizic, cu o burtă proeminentă, n-a avut nicio șansă, fiind pus la podea după doar 72 de secunde, cu o lovitură de picior! Înaintea loviturii decisive, Moroșanu a dat câteva lovituri în gol! În tribune s-a aflat și Ramzan Kadîrov, președintele Ceceniei.

E prima dată când Morosanu e făcut KO în ultimii 6 ani, ultimul care a reușit acest lucru fiind Zimmerman, în 2010.

Moroșanu și-a anulat apariția în gala Superkombat de la Mamaia, de pe 31 iulie, unde trebuia să se bată cu turcul Murat Aygun. De pe urma galei respective, ar fi încasat doar 10.000 de euro, astfel că, nedorind să riște vreo accidentare care să-l facă indisponibil pentru bursa care-l aștepta în Cecenia, s-ar fi dat lovit.

”Aproape că îmi dau lacrimile de mâhnire că nu pot lupta, mai ales când văd ce eroi am în jurul meu. Cozmîncă Sebastian, sunt mândru ca ai crescut langa mine și ești gata să îl înfrunți pe turc în locul meu. Decizia rămâne la organizatori. Din păcate, am ăacut tratament intensiv în ultimele zile, dar mă simt la fel de rau. Azi voi merge la mai mulți doctori din Bucuresti, sper să găsesc o variantă. E posibil să nu mai lupt câteva luni, deși aveam deja programate doua meciuri…”, a postat Morosanu pe Facebook, prezentând apoi și un buletin medical în care invoca niște probleme la coloana vertebrală, în zona cervicală.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1082&v=3AIN5-6rqJU

g3oflo
By g3oflo august 24, 2016 18:05

Abonare stiri

loading...Save

Save