Cat costa Fc Steaua? Armata a evaluat clubul Steaua

g3oflo
By g3oflo februarie 22, 2016 16:04
loading...

cat costa fc steauaCat costa Fc Steaua? Armata a evaluat clubul Steaua

Ministerul Apararii a emis astazi un comunicat prin care anunta ca brandul Steaua Bucuresti a fost evaluat la 57.306.150 de euro. Generalii ii asteapta pe oficialii Stelei la negocieri.

Comisia constituita la nivelul Ministerului Apararii Nationale pentru analizarea demersurilor intreprinse pana in prezent in directia valorificarii marcii „Steaua” si a identificarii de solutii legale de utilizare a Complexului Sportiv Ghencea a inaintat un prim raport de etapa ministrului apararii nationale si a propus un set de masuri care pot fi promovate in perioada urmatoare pe ambele dimensiuni ale problematicii.

Referitor la marca „Steaua”, Comisia a constatat ca evaluatorul autorizat ANEVAR, selectat prin procedura competitiva si transparenta de catre CSA „Steaua”, a incheiat procedura de evaluare a brandului „Steaua Bucuresti”, stabilind valoarea acestuia la 57.306.150 Euro. In conformitate cu normele legale, evaluatorul va desfasura, in termenul prevazut de acordul cadru, procedurile subsecvente pentru stabilirea valorii prejudiciului creat prin folosirea marcii „Steaua Bucuresti” in perioada 2004-2014 si respectiv stabilirea taxei de licenta pentru clasa fotbal si ulterior pentru toate celelalte clase si produse din certificatul de marca.

Dupa finalizarea procesului de calcul al taxelor de licenta, CSA Steaua poate demara procedurile competitive permise de lege pentru valorificarea marcii.

Legat de stadionul si terenurile de antrenament din Complexul „Ghencea”, Comisia a informat conducerea M.Ap.N. cu privire la derularea unor proceduri de omologare a stadionului pentru desfasurarea de competitii sportive pentru a face posibila utilizarea acestuia in conditii de legalitate.

Comisia monitorizeaza, conform mandatului stabilit de ministrul apararii nationale, derularea pe mai departe a acestor proceduri in maniera cea mai transparenta si corecta, ramanand deschisa dialogului cu reprezentantii clubului de fotbal reprezentat de FCSB, care pot contribui cu propuneri concrete si constructive la gasirea cu celeritate a unor solutii practice, conforme cu Decizia ICCJ nr. 3425/ 2014 si in acelasi timp, de natura sa promoveze si sa sprijine performanta sportiva.

Comisia numita de ministrul apararii nationale isi va continua activitatea pana la gasirea solutiilor legale, conform mandatului stabilit.

g3oflo
By g3oflo februarie 22, 2016 16:04

Abonare stiri

loading...Save

Save