Cafea cu ulei de cocos, scortisoara si miere

g3oflo
By g3oflo ianuarie 7, 2016 10:25
loading...

Cafea cu ulei de cocos, scortisoara si miere

cafea_metabolism_1Cafeaua este bautura cu care multi isi incep diminetile, iar daca vrei sa o transformi intr-o licoare care te ajuta sa slabesti trebuie sa ii adaugi niste ingrediente atent combinate. Potrivit HealthyFoodHouse.com, crema pentru cafea pe baza de ulei de cocos poate transforma cafeaua nu doar intr-o bautura foarte sanatoasa, ci si intr-o solutie pentru accelerarea metabolismului.

Ingrediente:
3/4 ceasca ulei de cocos
1 lingurita pudra de scortisoara
1/2 ceasca miere
1 lingura de cacao cruda (optional)

Cantitatile pot fi ajustate in functie de gusturi. Daca nu va place cafeaua dulce, puteti pune mai putina miere sau puteti renunta la aceasta.

Metoda de preparare:
Tot ce trebuie sa faceti este sa amestecati ingredientele intr-un bol pana cand obtineti o mixtura omogena, pe care ulterior o veti depozita intr-un borcan la rece.

Utilizare:
Preparati-va cafeaua ca de obicei si cand s-a mai racit adaugati 1-2 linguri de „crema”. Amestecati bine timp de cinci secunde, iar cafeaua dumneavoastra sanatoasa este gata!

Efectele:
Uleiul de cocos este atat de benefic gratie continutului ridicat de acizi grasi de lant mediu. Studiile au aratat ca aceste grasimi cresc capacitatea organismului de a arde calorii cu 5%, adica aproximativ 120 calorii. Explicatia este ca acizii grasi de lant mediu sunt utilizati imediat ce sunt ingerati, rezultatul fiind un metabolism

g3oflo
By g3oflo ianuarie 7, 2016 10:25

Abonare stiri

loading...