Berea cu gust lamaie are mai mult indulcitori

g3oflo
By g3oflo septembrie 27, 2016 00:49
loading...

Story Highlights

  • Berea cu gust lamaie are mai mult indulcitori

Related Articles

bereBerea cu gust lamaie are mai mult indulcitori

Berea cu arome de fructe este de fapt un cocktail de calorii, E0uri, indulcitori si 0,002% aroma naturala.
Vanzarile la sortimentele de bere cu arome au explodat in ultima perioada, insa specialistii avertizeaza ca aceste bauturi evitate din cauza ingredientelor nu tocmai naturale care se regasesc in compozitie.

Desigur, moderatia este cuvantul de ordine! O bere nu o sa omoare pe nimeni si nici nu va schimba cu mult cifra de pe cantar, insa consumul frecvent si in cantitati mari va duce in timp la probleme.

In primul rand, beea cu aroma de fructe contine o cantitate mare de zaharuri si indulcitori, combinatie care mai mult ca sigur va suprasolicita ficatul, existand chiar riscul de aparitie a ficatului gras.

Apoi, exista falsa impresie ca berea cu fructe ar hidrata, lucru complet fals in opinia expertilor. Nu este de neglijat nici continutul caloric al berii cu fructe. La 100 ml de bere cu aroma aduci aproximativ 43 de calorii in organism, ceea ce inseamna ca o sticla de 500 de ml iti va face „cadou” aproape peste 215 calorii, cam cat un mic dejun copios. Si stim bine ca nimeni nu se opreste la o sticla cu bere atunci cand iese cu prietenii.

g3oflo
By g3oflo septembrie 27, 2016 00:49

Abonare stiri

loading...Save

Save