Berea ajuta foarte mult frumusete ta

g3oflo
By g3oflo martie 10, 2017 19:34
loading...

Story Highlights

  • Berea ajuta foarte mult frumusete ta

Related Articles

Berea ajuta foarte mult frumusete ta

Știi zicala: „Tot răul e spre bine?”. Din această categorie face parte și berea. Chiar dacă consumul de alcool în cantități mari dăunează sănătății, berea este benefică aspectului tău fizic.

Probabil că nu doar o dată ai folosit berea pentru a pregăti pulpe de pui în bere, dar ceea ce poate nu știai până acum este faptul că te poate ajuta să lupți împotriva căderii părului.

Cel mai sănătos șampon

Renunță la balsamul pe care îl folosești de fiecare dată și apelează la o doză de bere.  În felul acesta, părul tău va fi vizibil mai strălucitor și cu mai mult volum. Proteinele din compoziția ei îți hrănesc firul de păr în profunzime. Unde mai pui și faptul că are un pH mic, ajutând părul să rămână curat mai mult timp.

Exfoliantul ideal pentru pielea ta

Dacă celebra Cleopatra obișnuia să facă baie în lapte,  tu poți să faci baie în bere. Adaugă câteva doze de bere blondă în cada cu apă și rezultatul te va uimi. Vei observa că pielea ta va fi mult mai curată și moale. Acest lucru este posibil din cauza faptului că drojdia conținută are efect hidratant. Nu uita să faci, totuși, un duș prelungit după baia de bere, pentru a evita senzația lipicioasă de după!

Un somnifer natural

Ai observat adesea că după o ieșire la bere cu prietenii dormi ca un prunc?  Trebuie să știi că nu este obligatoriu s-o bei ca să dormi mai bine. Este suficient  să speli așternuturile cu bere ca să obții același efect.

Extraponturi

Curăță bijuteriile din aur

Datorită faptului că este ușor acidă, berea redă strălucirea bijuteriilor, făcându-le să arate ca noi. Același efect  îl vei obține și cu oalele din bucătărie.

Face petele să dispară ca prin magie

Ai scăpat ceașca de cafea pe covor sau ți-ai pătat o bluză cu vin roșu? Nu te panica! Înmoaie zona pătată în bere, iar petele vor dispărea foarte ușor.

g3oflo
By g3oflo martie 10, 2017 19:34

Abonare stiri

loading...Save

Save