Beneficiile kefirului din lapte, protejeaza contra infectiilor

g3oflo
By g3oflo iulie 16, 2017 19:36
loading...

Story Highlights

  • Beneficiile kefirului din lapte, protejeaza contra infectiilor

Related Articles

Beneficiile kefirului din lapte, protejeaza contra infectiilor

Pentru unele persoane, produsele lactate s-ar putea sa fie o problema, dar oare este cu adevarat nevoie sa renuntam de tot la aceste alimente? Produsele lactate de cea mai buna calitate contin macronutrienti (proteine si grasimi) dar si micronutrienti (vitamine si minerale). Atunci cand fermentezi lapte pur, ajungi sa obtii un aliment bogat în probiotice si o sursa buna de energie.

Beneficiile kefirului din lapte
Atletii, copii si femeile însarcinate, în special, beneficiaza de un spectru larg de nutrienti din kefirul de lapte. În plus fata de probiotice, mai contine vitamina B, biotina, acid folic si vitamina K.

Kefirul din lapte este predigerat
Daca intestinul subtire nu mai produce enzima lactaza, necesara pentru a descompune zaharurile din lapte, lactatele sunt mai greu de digerat. Pentru a avea parte de beneficiile probiotice/medicinale ale kefirului din lapte, ai nevoie pe zi de 118 ml de kefir.

Kefirul din lapte este predigerat. Acest lucru înseamna ca microbii benefici (bacteriile) din kefirul de lapte au descompus proteinele din lapte si au consumat majoritatea din zaharurile din lapte. Produsul final este o bautura cremoasa, usor acrisoara, foarte usor de absorbit si care sustine întreaga stare de sanatate a organismului.

Kefirul din lapte contribuie la o mai buna respiratie
În 2007, cercetatorii au studiat efectul kefirului din lapte asupra problemelor legate de astm. Au descoperit astfel ca, kefirul poate controla semnificativ astmul si raspunsul inflamator din tractul respirator. De asemenea, kefirul reduce din productia de mucus.
Totusi nu este recomandat laptele atunci cand mucusul este produs în urma racelilor, gripelor, pneumoniei, astmului. O data ce simptomele s-au mai diminuat, kefirul din lapte este o optiune excelenta.

Kefirul din lapte protejeaza contra infectiilor
La nivel specific, kefirul din lapte protejeaza contra parazitilor intestinali care cauzeaza diaree.
Cercetarile arata ca cel mai bine este protejat organismul de infectii bacteriene atunci cand consuma kefir din lapte. Acest nu numai ca lupta contra infectiilor, dar protejeaza apoi sistemul imunitar pentru a putea preveni mai bine dezvoltarea pe viitor a unor infectii noi.

Kefirul din lapte sustine sanatatea sarcinii
Daca esti însarcinata sau doresti sa fii, este bine de stiut ca kefirul din lapte poate fi un aliment extrem de hranitor pentru tine si bebelus.
Kefirul din lapte asigura un aport important de proteine, minerale, vitamine si acizi grasi, care hranesc organismul mamei si al copilului. De asemenea ajuta la crearea unui ecosistem intern sanatos înainte ca bebelusul sa se nasca.

g3oflo
By g3oflo iulie 16, 2017 19:36

Abonare stiri

loading...Save

Save