Beneficiile consumului de oua de prepelita

g3oflo
By g3oflo iunie 15, 2016 12:41
loading...

Story Highlights

  • Beneficiile consumului de oua de prepelita

Related Articles

prepelitaPuțini oameni cunosc beneficiile consumului de ouă de prepeliță și nu au idee cât de mult pot ajuta acestea organismul, în lupta cu anumite afecțiuni. Fie că alegi să le consumi crude sau fierte, în mâncăruri sau prăjituri, trebuie să știi că aceste ouă-minune sunt adevărate surse de sănătate și imunitate pentru organismul nostru.

Nu au contraindicații

Deoarece nu au existat cazuri în care ouăle de prepeliță au avut vreun efect negativ asupra organismului nostru, acestea pot fi consumate oricând. Sunt recomandate, mai ales, în perioada postnatală, după intervenții chirurgiale și radioterapii, deoarece contribuie la regenerarea și bunăstarea organismului și la menținerea sănătății. Iată cele mai mari beneficii pe care le aduce consumul de ouă de prepeliță:

Ajută la reglarea și funcționarea inimii;

Au rolul de a scădea colesterolul;

Întârzie procesele de îmbătrânire și ajută creierul să funcționeze la cote maxime;

Ajută aparatul digestiv să funcționeze fără probleme, acționând prin reglarea digestiei și a acidității gastrice.

Curele pe bază de ouă de prepeliță mențin sănătatea în timp

Specialiștii ne recomandă să consumăm ouă de prepeliță pe perioade mari de timp, ca, de exemplu, de la 25 până la 49 de zile. Un alt beneficiu pe care îl aduce consumul acestora este faptul că ajută foarte mult persoanele care doresc să dea jos câteva kilograme, deoarece ouăle de prepeliță taie pofta de mâncare și oferă senzația de sațietate. De asemenea, sunt responsabile și de producerea energiei zilnice de care avem nevoie pentru a ne desfășura activitățile.

g3oflo
By g3oflo iunie 15, 2016 12:41

Abonare stiri

loading...Save

Save