Bei bere zilnic in cantitati mari? Risti sa faci cancer

g3oflo
By g3oflo noiembrie 12, 2016 14:33
loading...

Story Highlights

  • Bei bere zilnic in cantitati mari? Risti sa faci cancer

Related Articles

bere-cancerBei bere zilnic in cantitati mari? Risti sa faci cancer

Persoanele care obișnuiec să bea în fiecare zi bere riscă să se îmbolnăvească de cancer. Același lucru este valabil și pentru persoanele care consumă des băuturi spirtoase.

În urma unui studiu efectuat la nivel european pe un eșantion de 68.988 de persoane, s-a demonstrat că 1 din 10 din totalul cazurilor de cancer întâlnite la bărbaţi şi 1 din 33 din cele întâlnite la femei sunt cauzate de consumul de alcool.

Vinul nu este atât de periculos

Cercetătorii au luat în considerare şi tipul de alcool consumat şi au constatat că numai berea şi băuturile spirtoase pot spori riscul de a face cancer. Vinul nu este atât de periculos, dar nici această băutură nu ar trebui băută în cantități mari.

Ce tipuri de cancer pot dezvolta cei care consumă alcool

Cele mai frecvente tipuri de cancer înregistrate în rândul persoanelor care consumă zilnic alcool sunt cele la esofag, stomac, colon, pancreas, plămâni, ficat şi prostată.

Cum te mai poate îmbolnăvi berea

Pe de altă parte, atât berea, cât și băuturile spirtoase, te pot îngrășa, dar ele pot provoca și infertilitate. Sfatul specialiștilor este să consumați alcool cu moderație.

g3oflo
By g3oflo noiembrie 12, 2016 14:33

Abonare stiri

loading...Save

Save