Baze extraterestre pe insulele Solomon

g3oflo
By g3oflo ianuarie 27, 2016 06:21
loading...

Baze extraterestre pe insulele Solomon

extraterestriÎnainte de a fi executat, Ludovic al XVI-lea a ordonat o expediție de mare anvergură. L-a desemnat pe Jean Francois de Galaup, conte, să conducă expediția formată din două fregate care au pornit în anul 1787, din portul Brest.

După o escală în Australia, cele două fregate au eșuat în oceanul Pacific, lângă un recif, în apropiere de Insulele Solomon.

În anul 2003, scheletele echipajelor celor două fregate au fost descoperite. Aceste se aflau într-o stare de conservare foarte bună.

Insulele Solomon sunt renumite prin legendele pe care băștinașii le povestesc, prin civilizațiile de giganți care au trăit pe insulă, dar și prin întâmplări neobișnuite legate de extratereștri și OZN-uri.

Întâmplările cu extratereștri sunt povestite de indigeni care fac parte din triburi izolate de lumea în care trăim. Nu au acces la forme de comunicare, situație care i-a făcut pe specialiști să afirme că nu au de-a face cu minciuni sau fantasmagorii.

Indigenii îi numesc pe extratereștri, coadă de dragon sau dragon șarpe și au un comportament agresiv. Conform mărturiilor populației indigene, multe persoane au fost răpite de către aceste creaturi.

Ei sunt convinși că în subteran, extratereștrii au baze secrete. Există o regulă în rândul băștinașilor, aceea de a evita zonele unde se află aceste secrete baze.

La muzeul de pe această insulă se află o carte plină cu desene reprezentând extratereștri.

Specialiștii susțin că desenele reprezintă omuleții gri.

Băștinașii au declarat că, încă din anii 60 au fost vizitați de savanți americani, însoțiți de militari, care au cercetat anumite zone ale insulei.

Băștinașii nu au cunoștințe legate de astronomie sau de ufologie. Ei cred că Pământul este plat.

Ei au mai declarat că au văzut aceste creaturi numite dragon șarpe căutând în epavele vaselor americane și japoneze, eșuate în apropierea insulei. în timpul celui de al Doilea Război Mondial.

Facem mențiunea că Insulele Solomon au zăcăminte importante de aur, fapt care i-a atras pe extratereștri.

O întâmplare neobișnuită s-a întâmplat cu o femeie indigenă. Aceasta a fost răpită de extratereștri și a dat naștere unei creaturi cu aspect de reptilă.

Fătul a murit după câteva zile.

Un alt fapt ciudat este că un japonez a sculptat o statuie a unui extraterestru, înarmat, pe care a expus-o în centrul insulei.

Pe insulă se află un munte numit Dragonul, pe care băștinașii nu pun piciorul Ei susțin că în acest munte s-ar afla o bază a extratereștrilor. Lumini ciudate se pot observa deasupra muntelui.

În anul 1942, sergentul american, Stephen Brickner a raportat superiorilor săi că a văzut 15 obiecte zburătoare, luminoase care au ieșit din muntele Dragon.

g3oflo
By g3oflo ianuarie 27, 2016 06:21

Abonare stiri

loading...Save

Save