Argintul ajuta procesul de vindecare

g3oflo
By g3oflo noiembrie 22, 2016 12:06
loading...

Story Highlights

  • Argintul ajuta procesul de vindecare

Related Articles

argintArgintul ajuta procesul de vindecare

Știai că argintul are proprietăți benefice pentru sănătate? În trecut, chirurgii suturau rănile cu fire de argint care aveau efect antiseptic și acționau contra infecției.

Potrivit unui studiu al cercetătorilor de la Universitatea Metropolitană din Manchester, Marea Britanie, citat de mediafax.ro, argintul poate anihila până la 650 tipuri de microbi patogeni, datorită ionilor de argint. Este motivul pentru care acest metal este folosit la realizarea echipamentelor medicale, în scopul de a preveni infecțiile intraspitalicești.

În plus, un om de știință Belgian a descoperit că bacteriile argintate combat virusurile care dau răceală, gripă sau care produc infecții intestinale. El a impregnat cu particule de argint bacteriile bune luate din iaurturile probiotice și le-a pulverizează pe mâini sau în nas, stopând acțiunea virusurilor.

Info

Argintul care se înnegrește ușor și care lasă urme negre pe piele nu indică nepărat o boală, ci este o urmare a oxidării argintului și a faptul că pielea are  un pH ridicat.
Alungă gripa și răceala

Acționând ca un agent microbian puternic, argintul previne răceala, gripa, susține vindecarea în timp scurt în caz de viroze respiratorii, închiderea rănilor superficiale și refacerea pielii. Argintul, prin interacțiune cu conductivitatea pielii, o apără de iritații. Mai mult, protejează de radiațiile emise de telefoanele mobile și diverse aparate electronice, reglează temperatura corporală și circulația sangvină.
Crește imunitatea

Purtat în călătorii sau în sezonul rece, când ești mai expus riscului de a te îmbolnăvi, argintul te protejează în fața bacteriilor. Chiar dacă ai alergie la bijuterii din diverse metale, cele din argint nu vor avea același efect.

Poartă argint și în zilele solicitante care-ți pun la încercare imunitatea și în care ai nevoie de vitalitate! Acest metal are proprietăți electromagneice, iar ionii din compoziția lui interacționează și influențează pozitiv nivelul energetic.

g3oflo
By g3oflo noiembrie 22, 2016 12:06

Abonare stiri

loading...Save

Save