Anul 2016 este anul maimutei, in horoscopul chinezesc

g3oflo
By g3oflo ianuarie 2, 2016 08:11
loading...

Anul 2016 este anul maimutei, in horoscopul chinezesc

Vector illustration of monkey. Symbol of 2016 on the Chinese calendar. Silhouette of monkey, decorated patterns. Vector element for New Year design. Illustration of 2016 year of Red Monkey

Vector illustration of monkey. Symbol of 2016 on the Chinese calendar. Silhouette of monkey, decorated patterns. Vector element for New Year design. Illustration of 2016 year of Red Monkey

Anul 2016 este anul maimuței, în horoscopul chinezesc. Va fi un an al contrastelor, iar ceea ce planificăm va fi bulversat, în ultimul moment. Anul 2016 va fi marcat de mișcări colective și chiar de războaie.

Maimuța reprezintă exuberanța, schimbarea, ritmul infernal, umorul caustic. Maimuța găsește mijloace neconvenționale de a ieși din impas. Este o bună comunicatoare și trece ușor peste stres.

Cei născuți în zodia maimuței sunt manipulatori, atenție pentru celelalte zodii. Anul 2016 va fi un an cu succes în investițiile financiare și cele imobiliare. Vor fi multe schimbări, nu toate în bine, unele vor duce la anarhie. Este un an al contrastelor.

Anul chinezesc începe în 8 februarie. Data diferă de la an, la an, în funcție de poziția Lunii. Horoscopul chinezesc este realizat în funcție de poziția a 111 stele și planete. Horoscopul chinezesc are 12 semne.

Legenda spune că, Buddha, fiind pe patul de moarte, a lansat un apel, chemând la el animalele pentru a le duce cu el, în altă viață și a atinge starea supremă, numită nirvana. Animalele care au răspuns apelului sunt cele 12 din zodiacul chinezesc. Vechii astronomi chinezi au asociat cinci planete, după cum urmează. Jupiter este lemnul, Marte este focul, Saturn este pământul, Venus este metalul și Mercur este apa. În ceea ce privește culorile, s-a realizat următoarea clasificare.

Albul reprezintă metalul și este în consonanță cu Venus. Albastru și negru sunt atribuite apei și sunt în consonanță cu Mercur. Verdele este atribuit lemnului și este în consonanță cu Jupiter, roșul este atribuit focului și este în consonanță cu Marte, galbenul este atribuit pământului și este în consonanță cu Saturn.

Galbenul este considerată culoarea echilibrului și reprezenta imperiul chinez. Luna și Soarele sunt considerate Yin și Yang și în funcție de poziția lor și a altor stele și planete, la nașterea unui copil se face horoscopul și se află destinul copilului respectiv.

Există credința că cei care se află născuți în zodia anului respectiv, maimuță pentru 2016, trebuie să aducă ofrande, pentru a chema spiritele benefice. Anul 2016 va fi excelent pentru cei născuți în Șobolan, Maimuță și Dragon. Vor avea perioade dinamice și pline de schimbări.

Pentru cei născuți în semnele zodiacale Capră, Iepure și Bivol, anul va fi pozitiv, cu multe ameliorări. Pentru cei născuți în semnele Cocoș și Cal, vor fi multe provocări, la care trebuie să facă față. Pentru cei din zodiile Tigru, Șarpe, Câine, Porc, anul 2016 este unul complex cu multe satisfacții.

g3oflo
By g3oflo ianuarie 2, 2016 08:11

Abonare stiri

loading...Save

Save