Amorfa descopera in Bucegi

g3oflo
By g3oflo ianuarie 28, 2016 09:15
loading...

Amorfa descopera in Bucegi

bucegiStatuia Libertății este un simbol al SUA. Ea este amplasată pe insula Liberty, la sud de Manhattan. Statuia a fost construită în anul 1876 și este un cadou pe care Franța l-a făcut SUA, cu ocazia aniversării a 100 de ani de la semnarea declarației de independență.

Statuia a fost realizată de Bartholdi, un francmason, la fel ca și Gustave Eiffel. Statuia o reprezintă pe zeița Diana purtând torța purtătoare de lumină. Statuia este așezată pe un soclu piramidal, format din trei etaje, reprezentând cele trei nivele de cunoaștere masonice. Flamura simbolizează iluminarea în simbolistica masonică, trăsătură atribuită și lui Lucifer, un alt simbol al masonilor.

Statuia a fost construită pentru a fi amplasată în Canalul Suez. Ea s-a numit Libertatea Luminează Lumea. Mai târziu, autoritățile franceze au decis ca ea să fie dăruită SUA. Cercetătorii susțin că există cel puțin 12 semne care sunt specifice masonilor. Printre acestea sunt semnul cu arătătorul, semnul OK, mâna pe inimă, mâna pe gât.

În francmasonerie există foarte multe simboluri care au fost împrumutate de la egipteni. În cursul unei călătorii în Egipt, Napoleon a fost fascinat de piramide. El a adus în Franța acest simbol care a fost preluat de masoni.

Cu toate că sunt atei convinși, masonii au preluat multe simboluri biblice, altele oculte. Mai toate templele masonice au în arhitectura lor influențe arhitectonice de la templul lui Solomon.
Grandoarea, masivitatea, austeritatea, simetria, coloanele, toate aceste caracteristici sunt preluate din celebrul templu.

Litera G înscrisă în mijlocul unui triunghi și a unui compas reprezintă, geod, zeu, geometrie, geniu, gnoză. Steaua lui David, o piramidă cu baza terestră peste care este gravată o piramidă cu vârful în jos, a fost un simbol utilizat de bisericile creștine medievale. Mult mai târziu, simbolul a fost preluat de evrei.
Masonii au preluat acest simbol care reprezintă simbioza dintre puterea terestră și cea cosmică.
Mircea Eliade afirma că istoria masoneriei începe în Sumer. Masonii sunt cei care au pus bazele civilizației urbane, construcții, temple.

Capitala masoneriei este Parisul. Se spune că în Franța sunt peste 200000 de masoni. În Paris multe monumente amintesc de prezența masonilor și de influența lor în viața publică și politică. Turnul Eiffel, Pantheonul, Luvru.

Structura din sticlă în formă de piramidă inversă de la Luvru ne invită să plonjăm în interiorul pământului, acolo unde se află multe mistere.

Washington DC a fost construit sub îndrumarea atentă a președintelui George Washington, un mason important în SUA. Sunt istorici care susțin că la formare SUA, un rol important l-au avut masonii.
În România, părintele masoneriei este Constantin Moroiu. Acesta a format Marea Lojă a României, cu sediul la Constanța. Fiicele sale, Maria și Elena au fost primele femei mason din România.
Printre personalitățile din România care au fost masoni amintim pe Kogălniceanu, Nicolae Titulescu. Bogdan Petriceicu Hașdeu.

În vara anului 2003, un reprezentant al masoneriei, Massini, membru și al Grupului Bildeberg, s-a deplasat în România pentru a verifica ceea ce Pentagonul susținea că a descoperit în Munții Bucegi.
Este vorba despre o cavitate uriașă, aflată în interiorul muntelui și care nu comunică cu exteriorul. Cavitatea are forma unui tunel care este blocat la cele două capete și în interior se produc forme de energie artificială.

Pentagonul a făcut această descoperire grație unui satelit care a scanat zona. În interiorul tunelului a fost descoperită o amforă în care se găsea un praf alb. Pulberea era din aur pur și stimula anumite fluxuri energetice la nivel neuronal și celular.

Fluxurile energetice acționau asupra persoanelor care se aflau în apropiere, în sensul că întinereau.
Nu se cunosc informații cu privire la venirea lui Massini în România. Cine l-a invitat și care era scopul vizitei.

Cert este un lucru, cei mai puternici masoni ai lumii erau interesați de această descoperire. Ce s-a întâmplat cu amfora descoperită în Bucegi nu se știe.

g3oflo
By g3oflo ianuarie 28, 2016 09:15

Abonare stiri

loading...Save

Save