Ai un X in palma? Ai ceva special

g3oflo
By g3oflo iulie 18, 2017 21:43
loading...

Story Highlights

  • Ai un X in palma? Ai ceva special

Related Articles

Ai un X in palma? Ai ceva special

Chiromantia sau ghicitul in palma reprezinta o practica de prevestire a viitorului prin citirea in palma unei persoane. Exista cateva diferente ale acestei practici in diferite culturi, dar per ansamblu se aplica aceleasi reguli. Doar 3% din populatie are un X in palma. Însa stii ce reprezinta acest semn?

 

Unele persoane cred in ghicitul in palma, pe cand altii sunt de parere ca viitorul lor nu poate fi prezis de liniile din palmele lor.

 

Cu toate acestea, istoria ne indica faptul ca ghicitul in palma nu reprezinta doar o superstitie. Stiai ca Alexdandru cel Mare avea litera X in ambele palme si i se spusese ca va deveni un mare lider? Interesant, nu? Verifica-ti repede palmele sa vezi daca gasesti litera X in ele.

 

Conform unei cercetari denumite „X Palm Mystery and Spirit Science Formula”, realizata de catre Universitatea STI din Rusia, oamenii care au participat la cercetare si au avut litera X in ambele palme au deveni persoane remarcabile mai tarziu in viata. Si vrei sa mai stii inca un lucru interesant? Vladimir Putin este unul dintre oamenii care are litera X in ambele palme. Abraham Lincoln este un membru al acestei liste, de asemenea.

 

Aceste persoane au un caracter puternic. Sunt capabili sa-si atinga orice tel pe care il au fara a face planuri tot timpul. Orice isi doresc, obtin. În plus, obtin succesul repede, chiar daca nu incearca prea mult. Persoanele care au un X in ambele palme vor deveni faimoase si cunoscute in lume. Se asteapta sa fie idolatrizate si respectate de foarte multi oameni inainte de-a muri.

 

Acestia sunt destul de intuitivi si pot simti cu usurinta ce este bine sau rau pentru ei. Acesti oameni nu pot fi inselati cu usurinta, deoarece stiu exact cand cineva incearca sa ii pacaleasca. Chiar daca uneori poti reusi sa-i minti sau sa ii tradezi, ei sunt constienti de lucrurile pe care le-ai facut si, intr-un fel sau altul, te vor face sa spui adevarul.

 

Desi nu arata ca niste persoane foarte puternice, multe persoane cu un X in palma vor iesi invingatoare dintr-o lupta. Acesti oameni sunt capabili sa isi schimbe propriile vieti si sa obtina tot ce au planuit si sunt de ajutor si cand vine vorba de schimbarea si imbunatatirea vietilor altor oameni.
g3oflo
By g3oflo iulie 18, 2017 21:43

Abonare stiri

loading...Save

Save